Alegerea mobilierului la comandă pentru bucătăria ta 

Oricât de complexă ar părea, decizia de a-ți amenaja încăperile casei tale folosind mobilier realizat la comandă, reprezintă una dintre cele mai avantajoase căi prin care poți avea căminul la care ai visat dintotdeauna. 

O investiție cu recompense pe măsură! 

Cu atât mai mult, atunci când vorbim despre unul dintre cele mai importante spații ale locuinței, și anume bucătăria, mobila la comandă pare încă de la început răspunsul ce vine în întâmpinarea tuturor dorințelor pe care le-ai putea avea. 

O bucătărie clasică?

 Eleganță și rafinament, adaptate nevoilor membrilor familiei și ale stilului tău de viață.

O bucătărie contemporană?

Ergonomică, cu accente minimaliste, ce oferă un aspect ordonat și spațios.

Bucătăria din lemn masiv?

Calitate superioară și  garanția durabilității înainte de toate. Cel mai rezistent material pe care l-ai putea alege.

Oricare ar fi opțiunea ta, dacă iei în considerare realizarea la comandă a mobilierului bucătăriei tale, trebuie să ai în vedere încă de la început, câteva aspecte demne de ținut minte.

Pentru tine. Despre tine. Ca tine. 

Unul dintre cele mai important atribute ale mobilierului la comandă este acela ce îl definește în esența sa: este realizat după dorințele și nevoile tale, materializat din personalitatea și stilul unic al fiecăruia dintre noi. 

Tu eșți cel care alege direcția de design, materialele dorite dar și cel care ne va spune nouă, echipei ce execută proiectul, despre cerințele pe care le ai de la un spațiu cum este bucătăria, în așa fel încât să servească stilului tău de viață, în întregime. 

Funcționalitate și adaptabilitate 

Cu ajutorul profesioniștilor, toate cele de mai sus vor fi puse în practică nu înainte de a lua în considerare un alt aspect esențial al realizării de mobilă la comandă: optimizarea spațiului existent și integrarea eficientă a design-ului.

Trebuie să ții cont de dimensiunea spațiului de care dispui, de tipologia de mobilă pe care ți-o dorești și de cât de practică rămâne aceasta, post execuție. 

Pentru a bifa cu succes aceste detalii, ai nevoie de o echipă potrivită care să te asculte, să îți respecte viziunea și să depună toate eforturile necesare pentru a o integra cu succes. 

Costuri reduse. Timp economisit. 

În ciuda opiniei eronate conform căreia mobilierul la comandă este mult mai scump decât cel standardizat, noi te asigurăm că în realitate, lucrurile stau altfel. 

Definirea lucrării și a detaliilor proiectului – materiale, finisaje, specificații – va ține cont în primul rând, de bugetul tău și de alocarea corectă a resurselor. 

Cu toate acestea, indiferent de complexitatea proiectului, o echipă potrivită va avea grijă să nu facă rabat de la calitate în niciun moment, păstrând aceleași standarde ale execuției. 

Atenție la detalii. Profesionalism. 

Fie că îți dorești o bucătărie cu mobilă în stil clasic sau una modernă, în acord cu cele mai noi trenduri în design, trebuie să știi că principiile ce se aplică rămân aceleași, în ambele variante: calitate, personalizare, funcționalitate și durabilitate. 

Bucătăria, prin utilitatea ei, presupune un mobilier care trebuie să întrunească anumite condiții ce țin și de rezistență la temperature extreme, umezeală sau uzură.

Fronturile alese sunt și ele puncte esențiale ale mobilierului, precum și gama de culori ce vor personaliza întregul spațiul, făcându-l să vorbească despre tine și stilul tău.

Pentru toate acestea, noi, la LM MOB acordăm o atenție sporită fiecărei etape din proces, urmărind de fiecare dată să îți recomandăm cele mai eficiente soluții, cele mai bune materiale și finisaje. Noi suntem alături de tine de la început și până în momentul în care tu ne vei putea spune cu mulțumire, că ai de pe-acum, bucătăria perfectă pentru tine!