Drumul către casa visurilor tale 

Atunci când pornești în căutarea mobilierului pentru casă, începe o adevărată aventură, la finalul căreia obiectivul cel mai important este acela de a transforma un simplu spațiu de locuit într-un cămin al tău și numai al tău, adaptat atât personalității tale cât și nevoilor fiecărui membru al familiei. 

Deși la început poate părea copleșitor, procesul de amenajare și mobilare al casei este unul ce poate decurge lin și armonios, ținând cont de câteva aspecte esențiale, specifice fiecărei etape ale acestuia. 

Ideea 

Alegând mobila la comandă în detrimentul uneia standard, vei reuși să obții acea amprenta personală ce va vorbi despre stilul tău și despre unicitatea ta, în fiecare colț al casei. 

Chiar dacă nu știi încă de la început ce îți doreșți cu exactitate și ai doar câteva idei despre ce ți-ar fi necesar, apelând la specialișți cu mulți ani de experiență dar și cu o viziune comună cu a ta, vei face un prim pas esențial. 

Acela de a găsi partenerii potriviți pentru a-ți transforma gândurile și dorințele în realitate! 

Conceptul 

O dată ce ai găsit producătorul de mobilă potrivit ție, veți putea trecela partea ce ține de concept – de la definirea acestuia până la găsirea de cele mai eficiente soluții de execuție, la cele mai bune materiale și finisaje, de asemenea. 

Alături de profesioniști, vei reuși să economisești încă de la început, timp, bani dar și stresul pe care îl implică întregul proces de alegere al design-ului, a culorilor cât și analiza corectă spațiului, dimensiunilor și potențialului pe care îl oferă structura fiecărei încăperi. 

Din momentul în care ați găsit conceptul și materialele dorite, rămâne să lași profesioniștii să se ocupe de restul

Execuția 

Din momentul în care echipa va trece la execuția fiecărei piese de mobilier ce va alcătui proiectul, rolul tău va fi acela de a fi în legătură cu aceștia și de a te asigura în permanență că nu se va face rabat de la calitatea promisă. 

Știm că în acest moment ești din ce în ce mai nerăbdător să ai mobila la tine acasă, însă ține cont de vechea zicala “grabă strică treaba” și asigură-te că fiecare pas este respectat întocmai și că orice modificare sau adaptare ce vine pe parcurs nu se abate de la conceptul de design agreat inițial. 

Unul dinte cele mai mari avantaje ale realizării unui proiect la comandă este acela ce ține de unicitatea pieselor de mobilier, de integrarea lor unică în spațiul existent și de îndeplinirea cu succes a tuturor criteriilor ce țin de adaptabilitate și funcționalitate.

Astfel, despre orice încăpere am vorbi, folosirea mobilierului personalizat îți va asigura un spațiu pliat perfect nevoilor tale! 

Oferă încredere echipei alese și asigură-te că visul tău este în plin proces de realizare! 

Pasul final – cel mai așteptat! 

O dată ce ai fost informat de finalizarea lucrărilor și mobila ta este gata, momentul mult așteptat este mai aproape decât îți imaginai. 

Mobilierul pe care ți-l doreai este gata să îți fie livrat și montat conform planurilor. 

În această etapă, asigura-te că fiecare piesă și fiecare finisaj sunt cele ce se pliază perfect conceptului agreat și că nu există neînțelegeri între tine, montatori și de altfel, întreaga echipă de specialiști pe care i-ai contractat. 

Crede-ne pe cuvânt, pentru un producător de mobilă la comandă, nu există recompensă mai mare decât aceea de a duce la bun sfârșit un proiect și de a vedea mulțumirea și împlinirea în ochii fiecărui client căruia i-a fost îndeplinit un vis.  

Mobilarea unui cămin cu piese de mobilier realizate la comandă reprezintă o alegere pe care noi, la LM MOB, o încurajăm și o susținem, dedicându-i întreaganoastră experiență și pricepere.  Mai mult decât atât, știm cât de special și prețios poate fi acest drum, deoarece, la finalul zilei, mobilierul ce rezultă din munca noastră este de fapt, unul ce a pornit de la dorința și ideea ta pentru viitorul tău cămin. Și nimic nu este nu este mai personal decât asta.