Proiecte

În fiecare dintre proiectele LM MOB, am dedicat întreaga noastră experiență în domeniu, reușind astfel, cu profesionalism, implicare și pasiune pentru frumos, să oferim clienților noștri cele mai bune servicii, la cele mai înalte standarde.

Pornind de la o simplă idee, ne-am propus de fiecare dată să livrăm mobilierul la care clienții noștri au visat, îmbinând cu măiestrie elementele clasice cu cele moderne dar și funcționalitatea cu eleganța, toate sub stindardul calității și al durabilității.

Va invităm să descoperiți câteva dintre execuțiile noastre iar dacă am reușit să vă convingem că putem fi partenerii perfecți pentru transformarea visului în realitate, nu mai rămâne decât să ne contactați și astfel, să putem porni împreună la drum!

2019

Proiect Venus

Conceput pentru a crea o ambianță ce îmbină perfect eleganța, stilul dar și confortul, piesele de mobilier create în cadrul acestui proiect reprezintă alegerea potrivită pentru cei ce își doresc acea oază de relaxare în care se vor simți de fiecare dată, unici și speciali.

2020

Proiect Uranus

Amenajarea cu succes a unei clinici de stomatologie trebuie să țină cont de mai mulți factori. Începând de la piesele de mobilier alese cu atenție, până la finisajele de înalta calitate și continuând cu integrarea eficientă a echipamentelor și a nevoilor de zi cu zi ale echipei, în conceptul de design.

2020

Proiect Saturn

Vârsta adolescenței este una extrem de frumoasă, plină de provocări dar și bucurii pe măsură.

2020

Proiect Marte

Alegerea mobilierului pentru una dintre încăperile cheie ale casei reprezintă o etapă extrem de importantă atunci când vorbim despre amenajarea interioară a viitorului tău cămin.