Despre Noi

Ce reprezinta LM Mob Piatra Neamt

SC LM MOB SRL cu sediul în Piatra Neamt este mai mult decat o fabrica de mobila, este in primul rand o dorinta, dorinta de a satisface gustul pentru frumos, o delectare, adica eleganta, echilibru, rafinament.

LM MOB reprezinta provocarea de a  concura cu cei mai buni, o ambiţie, ambiţia de a fi cel mai bun.

SC LM MOB SRL  Piatra Neamt a fost înfiintata  în  2003 cu capital 100% privat propunandu-si sa ofere clientilor sai mobila de cea mai buna calitate devenind în scurt timp una din cele mai importante firme producatoare de mobilier din zona venind in permanenta cu soluţii noi, inovatoare, cu design modern si calitati functionale care sa satisfaca si cele mai exigente cerinte de imagine si confort.

LM MOB SRL este dotata cu atelier propriu de creatie, cu utilaje performante si cu profesionisti în arta prelucrarii lemnului.

 Traditia prelucrarii lemnului din zona Moldovei, experienţa de peste 25 ani. Priceperea mesterilor tamplari colaborata cu experienta de peste 19 ani în arta finisajului si înobilarii lemnului masiv ne permite sa realizam finisaje manuale în stil antichizat pe baza de ceara solida, ceara lichida, ulei sau lacuri cu diferite patine; finisaje  cu acoperire de fibra pe esente de brad, stejar sau tei; finisaje cu baiţuri pozitive  care pun în  evidenta fibra tare a lemnului; finisaje decape în diferite nuante si finisaje cu baituri clasice.. 

Echipa LM Mob

 • TABACARU MIHAIL CONSTANTIN

  Conduce mişcarea şi distribuţia efectiva a produselor sau serviciilor către clienti, coordonează distribuirea vanzarilor prin stabilirea de teritorii de vanzari,...

 • BLAGA LUCIAN

  Asigură conducerea, organizarea şi funcţionarea firmei cu eficienţă maximă prin elaborarea strategiilor de dezvoltare, identificarea oportunitătilor, angajarea resurselor financiare, tehnologice...

 • LAIU IRINA

  Se ocupă cu coordonarea contactelor, corespondenţa cu partenerii de afaceri ai organizaţiei, comunicarea interpersonală cu persoanele implicate în realizarea contractelor,...

 • CADARE MARCELA IONELA

  Se ocupă în principal cu comunicarea cu clienţii magazinului, efectuarea vânzării, încasarea contravalorii mărfii, prezentarea produselor şi serviciilor aferente vânzării,...

De ce sa alegi LM Mob

LM MOB S.R.L Piatra Neamt detine din anul 2007 o linie tehnologica moderna de ultima generatie formata din utilaje produse de cei mai cunoscuti producatori europeni de renume:
HOLZPROFI Austria, OTTO MARTIN Germania, PAOLONI Italia, MAKA SYSTEMS Germania, HAFELE si BLUM, FARBMEISTER Germania.

Prin implementarea sistemului de calitate Lm Mob S.R.L Piatra Neamt este dedicata furnizarii de mobila si servicii de calitate excelenta utilizand materii prime de calitate furnizate de marci renumite: HAFELE Germania, HETTICH Germania, BLUM Austria,GRASS Austria, KRONOSPAN Cehia, EGGER Austria, FGV Italia, TOPSTAR Italia, THERMOPAL Germania.

Cantuirea panourilor se realizeaza cu o masina de cantuit marca Holzprofi cu dozarea adezivului controlata si posibilitatea formatizarii cantului ABS pe suprafete cu canturi curbe ex. Blaturi bucatarie&masa, posforminguri si polisarea suprafetelor finale.

Lm Mob S.R.L Piatra Neamt este certificata conform ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 18001:2007, asigurand standarde inalte de calitate pentru fiecare proces si mobilier in parte.

Certificari, Targuri

LM Mob Piatra Neamt la targul international BIFE SIM 2014

targ de mobila bife-sim 2014

Participarea la targul international de mobila, echipamente si accesorii a pus pe harta compania LM Mob ca producator de mobilier la comanda, fronturi din lemn masiv si multe alte servicii legate pe productie de mobilier de calitate.