Servicii si Cariera

Servicii, Proceduri si Cariera

LM MOB  vă dă posibilitatea să  vă puneţi amprenta  în totalitate asupra  conceptului mobilierului  ce va însufleţi locuinţa.Atunci  când clientul îşi formează o idee  despre mobilierul dorit,însă aceasta nu este bine conturată  şi definitivată ,sarcina noastră este  de a stabili împreună  cu acesta conceptul de design ,precum şi îmbinarea  armonioasă a corpurilor de mobilier cu celelalte elemente  decorative din interiorul amenajat.

Lm mob  îşi asumă angajamentul  de a  desăvârşi  orice aşteptare  şi exigenţă din partea clientului  în amenajarea  unui spaţiu deosebit de rafinat şi dezvoltat la cele mai înalte standarde.

1

Proiectare Profesionala

Asigurata de specialistii nostri calificati, oferim cea mai buna solutie pentru un interior contemporan in vederea organizarii spatiului de lucru si de locuit in mod functional, ergonomic si atractiv.

2

Transportul si Montajul Gratuit

Lm Mob S.R.L Piatra Neamt ofera transportul si montajul gratuit, cu camionul firmei pentru toate produsele executate pentru Judetul Neamt.

3

Garantie si Postgarantie

Toate produsele de mobilier beneficiaza de o garantie de 24 luni conform certificatului de garantie, care va protejeaza impotriva oricarui viciu de fabricatie. In perioada de post-garantie mobilierul achizitionat de la Lm Mob S.R.L. Piatra Neamt este reparat contra cost.

4

Vanzari in Rate

Doriti sa aveti mobila pe care ati visat-o, dar banii nu va sunt suficienti? Noi am gasit solutia! Lm Mob S.R.L. Piatra Neamt vine in ajutorul dumneavoastra si va ofera posibilitatea de a face achizitii in rate, prin intocmirea dosarului de credit direct in showroom.

Cariera

Momentan in cadrul companiei LM Mob Piatra Neamt nu sunt posturi disponibile